Nis

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte yürüyüş ve spor etkinliği gerçekleştirdik.

Nis

Miktarına ve mekanda konuma göre zıt kavramlar sorulduğunda gösterir.

Matematik dersindeki çalışmalarımız

Nis

Matematik dersinde rakamları tanıma çalışması yapıldı.

Nis

Çizgi çalışması ve sınırlı alan boyama çalışması yapıldı.

Nis

Görsel sanatlar dersimizde portakal kabuklarıyla ağaç yaptık.

Nis

Kağıt katlama sanatı ile tavşan yaptık.

Nis

Anasınıfı öğrencileri ile atık materyallerden kalemlik yaptık.

Nis

Vatanseverlik konulu değerler eğitimi panomuz

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuz öğrencilerinin müzik öğretmenimiz Sema Kurt eşliğinde Mehteran Takımı gösterimiz.

Nis

E l sanatları dersinde pipetlerden balık tasarladık.

Nis

Değerler Eğitimi kendi kültürümüzü, inancımızı yaparak-yaşayarak , davranışa aktarmaktır.Projemizin amacı davranışa dönen her değeri sosyal çevre içinde, model olarak insanlara yansıtmaktır. Kültürümüzün bir parçası olan değerlerimizi sınıflarımızda bulunan özel öğrencilerimizde kalıcı davranış haline getirmek istiyoruz.

Nis

Projemizle öğrencilerimizin teknolojiyi faydalı ve güvenli bir şekilde kullanıp ,karşılaşabilecekleri siber zorbalıklar karşısında ne yapmaları gerektiği konusunda bilinçlenmelerini sağlamak istiyoruz.

Nis

Öğrencilerimiz hayatı deneyerek ve keşfederek öğrenirler. Bu projenin amacı, özel eğitim öğrencilerini kendi akranlarıyla sanatsal faaliyetlerde buluşturmaktır. Aylık belirlenen doğa temalı etkinliklerle öğrencilerin kaynaşması, bireysel farklılıkları kabulü sağlanacaktır. Projemiz özel eğitim öğrencilerine yöneliktir.

Projeyi okul öncesi öğretmenleri Mürüvvet Nur ÇELİK ve Halime Hande Keskin yürütmektedir.