May

Çalıştık, yorulduk, Engelliler Haftası Şenliklerimizle Eğlenmeye Devam.Nazar Değmesin Çamlıca Ailesine

May

Kaymakamımız Sayın Zeyit ŞENER programımızda bizleri yalnız bırakmadı.

May

Engelliler Haftası programımızda okul müdürü Sayın Ahmet KINACI, Çocuk Gelişimi Öğretmeni Necla ARSLANKAYA ve kostümleriyle birlikte katkı sunan öğrencilerinin Okulumuza ziyareti.

Teşekkür ederiz.

May

Engelliler Haftası programımızda  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ferhat ÖZTÜRK' ün Okulumuza ziyareti.

May

Engelliler Haftası programımızda  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Ekrem EPÇAÇAN'ın Okulumuza ziyareti.

May

Üsküdar 15. Uluslararası Özel Sporcular Atletizm Şenliği 2. gününe hoşgeldiniz. ‍♀️#üsküdar

Koşu yarışında birincilik madalyası kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz

May

İletişim beceri dersinde yönergeye uyarak parmak boyası çalışması yaptık.

May

Görsel sanatlar ve el becerileri dersinde sınırlı alan boyama çalışması yaptık

May

"Yardımseverlik" konulu değerler eğitimi panomuz

May

Anasınıfı öğrencileri ile eşleştirme çalışıldı

May

Bakan Özer: Özel yetenekli öğrencilerimize yönelik kapsamlı eğitim ve destek programları yürüten ve bilim ve sanat merkezlerimizin (BİLSEM) altyapı ve imkânlarını sürekli iyileştiriyoruz.

#DUYURU

İlçemiz okullarından

@gungorenkizaihl bünyesinde bulunan Proje İmam Hatip Ortaokulu giriş sınavı başvuruları başlamıştır.

May

Eğleniyorum öğreniyorum geri dönüştürüyorum projesi ile öğrencilerimizin eğlenerek ve öğrenerek atıklarımızı değerlendirip geri dönüştürerek dünyamızı daha yaşanılabilir bir hale getirmelerini ve atıklarımızı değerlendirip geri dönüştürmelerini bir davranış yaşam şekli haline getirmelerini hedefliyoruz.Bu doğrultuda atıklarımızı ayrıştırarak topluyoruz, geri dönüştürüyoruz.Tüketen bir toplum olmaktan çıkıp geri dönüştürme bilincine sahip bireyler olarak projemizi gerçekleştirerek öğrencilerimizin bunu kendi yaşamlarına entegre etmelerini hedefliyoruz.