Haz

Engelliler Haftasında renklenen yüzler.

Haz

5 Haziran Dünya Çevre Günü panomuz ve güne uygun kısa film izledik.

Haz

2020-2021 Eğitim Öğretim yılına ait  eTwinning projesi ödül törenine katılmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ulusal ve Avrupa eTwinning Kalite Etiketi Ödülünü alan 13 öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Haz

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü #SporAşkıEngelTanımaz çalışması kapsamında öğrencilerimiz ile Sultanahmet meydanındayız.

Haz

İstanbul Veli Akademileri kapsamında 3 Haziran Cuma günü saat 10.00'da Dil Ve İletişim Becerilerinin Desteklenmesi konulu aile eğitimi gerçekleştirilecektir.

İstanbul'un Fethi'nin 569. Yılı Kutlu Olsun Okul pano çalışmamız

Dolmabahçe Sarayı gezimizden kareler

May

Okulumuzda gerçekleşen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergimize teşrif eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ferhat ÖZTÜRK'e, İlçe MEM Şube Müdürlerimize ve okul müdürlerimize şükranlarımızı sunarız.

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

May

Zaman kavramına yönelik görsel eşliğinde boyama çalışması yaptık

May

Öz bakım becerilerine yönelik yemek öncesi ve sonrası eller yıkanır çalışması yaptık.

May

Okul bahçemizde yaptığımız mangal partimizle 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı kapanış finalimizi yaptık.