Mrt

21-26 Mart Orman Haftası için öğrencilerimizle yapılan Orman Haftası Panomuz. #ormanhaftası #yesilikoru #yaşamalanımız

Mrt

21 MART DOWM SENDROM FARKINDALIK GÜNÜ'NDE OKULUMUZDA YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 101. yıl dönümünde büyük vatan şairi Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, İstiklal Mücadelesinin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83.yılında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz tören ile andık.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıldönümü okulumuzda törenle kutlandı.Törende öğrencilerimiz şiir okuma, bayrak gösterisi ve zeybek gösterilerini sergiledi.

Mrt

Okulumuz temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunulduğundan ´Beyaz Bayrak´ ödülünü almaya hak kazandı.