Çamlıca Vakfı Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Gençosman mah. Mustafa Yaşar cad.No13 Güngören/İSTANBUL
Vizyon
Özel eğitim gerektiren tüm bireyler ilgi , istek, yetenek ve yeterlilik doğrultusunda özel eğitim hizmetlerinden yararlandırılır. Toplumla etkileşim, sosyal etkileşim, sosyal hayata uyumunu kolaylaştırıcı, sosyal aktiviteler oluşturmak. Programı bireyin özelliklerine uygun olarak bireyselleştirerek uygulamak.
Misyon
Toplumda kendinden beklenen rolleri yapabilen, yaşadığı çevre ve sosyal hayata uyum sağlayabilen; Temel yaşam becerilerini bağımsız yapabilecek duruma gelen birey olarak yetiştirmek. Özel gereksinimli bireylerin zihinsel ve bedensel kapasiteleri doğrultusunda ihtiyaç duydukları beceri ve gereksinimlerini kapsayan bireysel eğitim programlarıyla, gelebilecekleri maksimum düzeye çıkmalarını sağlamak ve maksimum bağımsızlık seviyesine çıkarmak misyonumuzdur.
09.00 / 14.40
ŞEHİR